Echozorg / verwijzers

Echozorg is een orthopedisch echodiagnose en behandelcentrum in Hoorn.

Eerst zien, dan behandelen. Dat is het motto van Echozorg. Inmiddels heeft Echozorg heeft 10 jaar ervaring in het echografisch onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. Orthopeed Pieter Schillemans en echografist Robert de Zoete werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 14.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 4.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van West-Friesland.

ZBC OPC Kliniek

Onderzoeken en behandelingen van Echozorg vallen onder de paraplu van ZBC voor orthopedische klachten OPC Kliniek Texel. Een kliniek van 4 orthopedisch chirurgen, die actief zijn op diverse plaatsen in de Randstad en op Texel. We zijn een tweedelijns diagnose en behandelcentrum. Naast onze expertise op het gebied van echodiagnostiek en echogeleide interventies kunnen patiënten bij de orthopeden van OPC Kliniek Texel terecht voor alle (niet spoedeisende) orthopedische behandelingen.

Verwijzing

U kunt uw verwijzing naar orthopedie meegeven aan de patiënt of mailen aan info@echozorg.nl. Is uw patiënt al elders onderzocht of behandeld? Kunt u dan de gegevens meesturen? Heeft u vragen of wilt direct contact? Bel: 0651612592.

Verzekerde niet-gecontracteerde Zorg: informatie voor verwijzers

De onderzoeken en behandelingen van Echozorg / OPC Kliniek Texel vallen onder de dekking van de basispolis en worden dus vergoed. Uit oogpunt van vrije artsenkeuze hebben Echozorg en OPC Kliniek Texel ervoor gekozen geen declaratieovereenkomst aan te gaan met zorgverzekeraars. Wij leveren verzekerde niet gecontracteerde Zorg. Dit betekent dat wij geen plafond hebben en dus ook nooit een wachtlijst. We proberen iedere patiënt die zich aanmeldt binnen een week te onderzoeken en indien geïndiceerd te behandelen.

Voor verzekerde niet-gecontracteerde Zorg ontvangen wij 50-70% van de zgn. Markt Conforme Tarieven. Belangrijk: Uw patiënten betalen nooit meer dan het bedrag dat de zorgverzekeraars willen vergoeden voor Verzekerde niet-gecontracteerde Zorg. Het (wettelijk) eigen risico betalen patiënten uiteraard wel zelf, mocht dat van toepassing zijn.

Fysiotherapeut – Podotherapeut – Podoloog – Oefentherapeut

U kunt uw patiënt niet zelf verwijzen. Patiënten hebben altijd een verwijzing naar orthopedie nodig van de huisarts of specialist. Wilt u overleggen? Bel dan 0651612592 of mail naar info@echozorg.nl.

Andere specialisten

Verwijst u een patiënt naar Echozorg. Kunt u alle relevante gegevens en/of onderzoeken meegeven aan uw patiënt. Versturen of mailen kan naar Echozorg, Geldelozeweg 31,1625NW Hoorn of info@echozorg.nl.