Over ons

Over ons

aloka-echografie-bewegingsapparaat-echozorgEchozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum opgericht door Robert de Zoete, chiropractor te Hoorn. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg.

Inmiddels heeft Echozorg heeft 10 jaar ervaring in het echografisch onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 14.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 4.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.

Bij Echozorg wordt u met West-Friese nuchterheid en Amsterdamse flair onderzocht en behandeld. Vriendelijk en direct. U krijgt bij ons een eerlijk advies, ook als we u niet kunnen helpen.

OPC Kliniek Texel

Vanaf 1 maart 2017 komen onze echo onderzoeken en echogeleide behandelingen en onderzoeken onder de paraplu van OPC Kliniek Texel. Een kliniek van 7 orthopedisch chirurgen, die actief zijn op diverse plaatsen in de Randstad en op Texel. We zijn nu een tweedelijns diagnose en behandelcentrum.

Nieuwe Locatie

SanaDerm_1759_3De praktijk is op 1 februari 2016 verhuisd naar de Geldelozeweg 31, 1625NW in Hoorn. Gevestigd in Sanaderm.

Vergoedingen

Vanaf 2016 vergoeden zorgverzekeraars echografisch onderzoek en echogeleide injecties niet meer vanuit de aanvullende polis. Diagnostiek en behandeling van Echozorg valt sindsdien onder de basiszorg, op verwijzing naar orthopedie van de huisarts. Klik hier en lees alles over tarieven, kosten en vergoedingen.

De voordelen van Echozorg


Echografie

Veel klachten aan het bewegingsapparaat lijken van ‘van buiten‘ op elkaar. Met echografie kunnen we letterlijk ‘van binnen‘ inzoomen en zien wat er aan de hand is.


Eerlijk

Eerst Zien – Dan Behandelen“. Dat is het motto van Echozorg. Daarom standaard altijd eerst een echo-onderzoek bij schouder-, pees- en gewrichtsklachten.


Easy

Met onze One-Week-Echo-formule wordt u binnen één week echografisch en orthopedisch onderzocht. Indien mogelijk direct een echogeleide behandeling.


Efficiënt

Onze echografist en orthopeed komen snel tot een complete diagnose. Zonder omwegen snel een effectieve behandeling. Van paracetamol tot prothese.


Effectief

Echogeleide injecties zijn bij ontstoken pezen, gewrichten, slijmbeurs, peesschede of een frozen shoulder meestal de snelste manier om van de pijn af te komen.


Ervaring

We zijn zeer ervaren en bedreven in echografie. Sinds 2007 hebben we meer dan 14.000 echo-onderzoeken en meer dan 4000 echogeleide injecties uitgevoerd.