Pieter Schillemans – orthopedisch chirurg

Orthopedisch chirurg Pieter Schillemans

Pieter Schillemans houdt spreekuur bij Echozorg in Hoorn, Purmerend en Amsterdam Noord. De consulten bij Echozorg vinden plaats onder zijn leiding. Hij zal u onderzoeken en zorgen dat u een passende behandeling krijgt.

Pieter Schillemans is een zeer ervaren en bedreven arts. Van 1983 tot 2013 was hij orthopedisch chirurg in het BovenIJ Ziekenhuis. Nog steeds is hij actief in de KneeClinic. Zijn jarenlange ervaring op het gebied van nieuwe knieën is ongeëvenaard. In 2017 heeft hij besloten wel het scalpel maar niet het bijltje erbij neer te leggen. Daarom blijft hij spreekuur houden voor orthopedische diagnostiek, advies en niet-operatieve behandelingen.

Pieter Schillemas weer nationaal zwemkampioenBehalve orthopedisch chirurg is Pieter ook opgeleid tot sportarts. Hij was de clubarts van FC Twente tussen 1974 en 1978. Pieter heeft zijn opleiding tot orthopedisch chirurg gedaan in Nijmegen. Zijn motto: bewegen brengt zegen. Van jong tot oud & van top tot teen. Niet vreemd want Pieter was nationaal zwemkampioen en voormalig recordhouder op verschillende afstanden.