Het is een eenvoudige en meestal weinig belastende behandeling.

a injecties wordt een vloeistof in de spatader gespoten. De injecties veroorzaken een verkleving van de aderwand. Als de aderwanden goed verkleefd zijn, dan kan door de betreffende ader geen bloed meer stromen, en is de spatader
uitgeschakeld. V

Wat is sclerotherapie?

Sclerotherapie is een effect methode om van je jumpers knee af te komen.

Het is dezelfde methode die gebruikt wordt  van j de behandeling van spataderen. namelijk het afdichten van aders en bloedvaatjes.

Het middel stopt de ingroei van de zg wilde bloedvaatje in de kniepees. Met als resultaat dat het natuurlijk herstel proces in de knie pees niet verstoord worden

Met behulp van echografie worden de ingroeiende haarvaatjes zicht tussen de kniepees en het achterliggend vetweefsel. Met een needle worden de wilde bloedvaatjes  aangepunt met Polidocanol.

et lichaam ruimt vervolgens de afgedichte bloedvaatjes en de minizenuwtjes op.

dubble functie stopt de ingroei en de pijn.

Gemiddeld 3-5 behandelingen om de zes weken.

80 procent beter

 

 

et middel stopt de ingroei van haarvaten in de kniepees en de bijkomende pijnprikkels

Onder geleide van echografie worden de wilde bloedvaatjes aangeprikt en behandeld met policodacol. Het lichaam ruimt vervolgens de afgedichte bloedvaatjes en de minizenuwtjes op. De wilde bloedvaatjes kunnen het zelfhelend vermogenvan de peescellen niet meer verstoren. de peespijn neemt vanzelf af. Polidicanol stopt de ingroei én de pijnprikkel.